maandag 15 april 2013

Nog een vraagje

Bedankt voor alle reacties op Simone's berichtje! Het gaat waarschijnlijk een haaknaalden hoesje worden!

Ik ben binnenkort jarig (24 april) en nu wil ik graag een lamineerapparaat voor mijn verjaardag. Ik weet dat ze er bij de action een hebben, alleen mijn moeder vertrouwt apparaten met stekker van de action niet. Dus heeft iemand hier ervaring mee?

Andere leuke tips voor cadeaus zijn ook altijd welkom!

Alvast bedankt!
Groetjes Leonie

9 opmerkingen:

 1. Hema heeft ze zo af en toe ook in de aanbieding, niet duur, maar wel heel goed! Misschien daar eens even kijken? Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik een heel leuk idee, het gaat vast heel mooi worden. Met lamineerapparaten heb ik helaas geen ervaring.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast gefeliciteerd met je verjaardag. (kan ik dat niet meer vergeten, hihi)
  Ik denk dat er met een lamineerapparaat niet zo veel fout kan gaan als je het gebruikt zoals het bedoeld is, dus dan kun je gerust die van de Action kopen. Voor apparaten waar je wat meer van vraagt zou ik er hetzelfde over denken als jouw moeder. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb die van de Action meis en er is niks mis mee!!!!!


  Ik lamineer er lustig op los en heb er alleen maar heel veel plezier van. Ik kan tot geen andere conclusie komen hihihihi
  Ook de hoesjes die je hier bij nodig hebt zijn bij de Action heel leuk geprijsd dus ik zou niet twijfelen als ik jullie was!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb geen ervaring met het apparaat van de action. ik heb er ooit een bij de Aldi gekocht. Maar naar mijn idee kan er niet zoveel fout gaan. Dus ik zou zeggen Leve de Action.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon die van de Action kopen hoor, prima wat ik ervan gehoord heb. Ik doe het met strijkbout maar ik ga dat apparaat ook halen. Voor de prijs hoef je het niet te laten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook die van de Action en hij doet het prima! Kan je echt gerust aanschaffen hoor! Andere tips uhm...een mooi haakboekje er zijn weer diverse nieuwe boekjes uit volgens mij. Grtzz..Maddy

  ps. Laat Simone haar hoesje nog even zien als hij af is!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Leonie op de vraag die je gisteren stelde hoelang ik over de easelkaart doe....nou dat is inclusief lekker klessebessen koffie drinken en zo nu en dan op de computer bij elkaar 3 uurtje....dus zeg maar 2 uurtjes werk. Maar soms zit alles tegen en duurt het langer. Over je andere vraag van de action daar kan ik je geen antwoord op geven sorry maar misschien iemand anders.
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En vandaag.... ben je dan ├ęcht jarig. Van harte! Het zonnetje schijnt :-)

  BeantwoordenVerwijderen